Så här bokar du tid

Tiderna
Eftersom det kostar pengar att gå i terapi skall du som arbetar inte behöva förlora pengar på inkomstbortfall också, när du kommer hit.
Därför försöker vi tillsammans pussla ihop tider som passar dig. Jag kan erbjuda tider på kvällar, tidig morgon, och även helger i undantagsfall.

Så här bokar du tid
Du är välkommen att ringa och boka tid, högst troligt möts du av telefonsvararen, vilket är det vanligaste eftersom jag är ensam på mottagningen och även arbetar ett par dagar i veckan på en rättspykiatrisk klinik i Roskilde, Danmark. 
Men Du kan tala in ett meddelande och då ringer jag upp så fort jag kan, vardagar inom 24 timmar. Tänk på att lämna ditt nummer för det syns inte på min telefon,  samtalen går direkt till en server när jag är i Roskilde.

Du kan också lämna ett meddelande via kontaktsidan om vilka dagar och tider du kan komma på, så kontaktar jag dig via mail med ett par alternativ att välja på.
Det är då viktigt att du bekräftar tiden snarast genom att svara på mailet inom 24 h.


Policy

På KBTerapi finns en policy som säger att när man bestämt sig för att påbörja en terapi och bokar tid skall väntetiden inte vara mer än tio arbetsdagar.
Detta har jag kunnat hålla sedan starten i september -06 och kommer även i fortsättningen att ha det som ambition. 

Välkomna
Maria MöllerströmMail:
VallarumsKBTerapi@gmail.com
Orgnr: 6209244380

Att avsaknad av pengar både är ett problem och ångestskapande för många det vet jag. Därför ligger priserna för terapin hos mig på en nivå som är överskådlig för de flesta av oss.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.08 | 20:00
FOBIER har mottagit 1
19.02 | 13:30
VAD ÄR ÅNGEST? har mottagit 2
09.01 | 08:39
ATT MÖTA SIN ÅNGEST har mottagit 2
26.03 | 20:36
VAD ÄR KBT? har mottagit 1
Du gillar den här sidan