Fotoalbum

Vallarum heter alltså byn där mottagningen finns. Den ligger ca 3 km utanför Frenninge. När man följer stora vägen, håller till höger ut ur Frenninge kommer man strax att se den här skylten.

Strax du har passerat skylten kommer du att kunna se detta huset på din högra sida. Precis efter att du kört över den lilla bron som går över ån.

Du kör ner på den lilla grusvägen till höger och ser då huset från den här vinkeln. Parkera din bil på grusplanen till höger och var hälsad välkommen hit!

Den här mannen kommer du att ha en hel del att göra med- Indirekt, om du bestämmer dig för att du vill ha terapi på min mottagning. Det är Sokrates du ser på bilden. I KBT använder terapeuten sig av den så kallat Sokratiska frågemetoden som går ut på att man skall lära sig att påverka ett negativt sätt att tänka, och därmed upptäcka de tankemönster som styr hur man ser på sig själv och sitt handlande. Den Sokratiska frågetekniken terapeuten använder går ut på att ställa frågor till patienten tills han själv finner de rätta svaren. Det var på detta sätt Sokrates undervisade. Frågan skall formuleras så att den lämnar utrymme till eftertanke och omprövning av tidigare uppfattning.

Det här är en annan Sokrates du kommer att möta. Han är en Yorkshireterrier som älskar att ligga i min stol när jag inte är där. Han är inte med under sessionerna då han kan vara enormt terapistörande i sina försök att bli kelad med. Gillar du inte hundar, säg bara till, då tar jag undan honom innan du kommer.

Även om jag är långhårig ibland så är jag i 99 fall av 100 inte allergiframkallande. Matte är nämligen pälsdjursallergiker på hög nivå, men hon tål mig - Säger Sokrates till alla som undrar.

Det här är jag, Maria Möllerström, terapeuten du kommer att träffa om du kommer hit.

Det här är Jag och Sokrates när vi blev intervjuade av Sjöbo Magasinet som är en lokaltidning och där det skrevs lite om firman och mig.

Villa Vallaro´s eget vårdträd, en lind

Vinter i Vallarum

På sommaren är det fullt med kor runt om mottagningen

Här kan ni se hur det ser ut i och omkring mottagningen. Kanske lite lättare och hitta om du vet hur det ser ut.
Klicka på bilderna så kan du läsa undertexterna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.08 | 20:00
FOBIER har mottagit 1
19.02 | 13:30
VAD ÄR ÅNGEST? har mottagit 2
09.01 | 08:39
ATT MÖTA SIN ÅNGEST har mottagit 2
26.03 | 20:36
VAD ÄR KBT? har mottagit 1
Du gillar den här sidan